Ekstremalus vairavimas

Ekstremalus vairavimas

Kelionės data:
Registruokis ir kelionės datą sužinok pirmas!
Pramogos kaina:
Kaina gurpei:

300/ 3 asm.

Ekstremalaus vairavimo pamoka kariniame poligone
Buvusiame Sovietų armijos, dabar NATO poligone išmoksime ekstremalaus vairavimo. Važiuosime su Jeep Wrangler. Trasa eina per dykumą, tankodromą ir mišką.
Kelionę pradėsime 9 val ryto Kaune. Apie 11 valandą jau būsime poligone. Pamoką pradėsime nuo apšilimo, pripratimo prie automobilio apsukdami keletą ratų apleistame kariniame aerodrome. Pirmoji pamoka – greičio ruožas dykumoje. Išmoksime stabilaus vairavimo, greičio palaikymo ir automobilio tausojimo. Vėliau kilsime ir leisimės smėlio kopomis. Antrasis ruožas – miške. Važiuosime tankų ir kitos vikšrinės tehnikos trąsa. Paskutinis, trečiasis ruožas kerta upelį. Išmoksime saugiai kirsti vandens telkinį.

Pamoka truks 4-6 valandas, priklausomai nuo grupės dydžio.

Pastaba: Poligonas veikiantis. Laiką reikia derinti iš anksto, galimi nenumatyti atšaukimai dėl karinių pratybų poligone. Galimas alternatyvus pasivažinėjimas privačioje trasoje.

Registruokis!

    Šiuo metu suplanuotos ekskursijos datos nėra

    Palik savo el. pašto adresą ir informaciją apie suplanuotą artimiausią datą gausi dar prieš ją paskelbiant. Nepamirškite patikrinti Spam.

    Komentarai

    1. Milda parašė:

      Laba diena,

      Noriu vyrui padovanoti šią kelionę. Prašau, praneškite, kokiu būdu galima ją užsakyti ir kada būtų galima artimiausia kelionės data?

      Dėkui,
      Milda
      862588825

    Parašykite komentarą

    El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *